Continuă detenția pentru suspecții crimei de la Padina - Decizie Tribunal

Continuă detenția pentru suspecții crimei de la Padina - Decizie Tribunal

Tribunalul Dâmboviţa a hotărât prelungirea arestării preventive pentru cei trei bărbaţi acuzaţi de crima petrecută în luna februarie la un hotel din zona montană Padina, judeţul Dâmboviţa. În urma unei decizii judecătoreşti din data de 04.04.2024, M.L., M.L.J şi M.G.A. vor rămâne în custodia autorităților pentru încă 30 de zile, până la data de 11.05.2024, respingându-se astfel cererile de înlocuire a arestului preventiv cu alte măsuri preventive.

Incidentul tragic a avut loc în noaptea de 10 spre 11 februarie 2024, când un bărbat de 41 de ani din Târgovişte a fost înjunghiat mortal în urma unui conflict spontan la Hotel Belmont din Padina. Evenimentul a avut loc după un concert la care au participat și cunoscuții artiști Alex Velea, Antonia și Alina Eremia, care au negat orice implicare în incident.

După comiterea actului, cei trei agresori au încercat să fugă de la locul faptei, dar au fost capturați de polițiști în scurt timp. Deși au depus plângere împotriva victimei, susținând că "mortul este de vină", Tribunalul a decis să-i țină în continuare în arest preventiv, considerând că există un pericol pentru ordinea publică.

Acest caz a șocat comunitatea locală și a atras atenția mass-media națională, având în vedere gravitatea faptei și prezența unor personalități din showbiz la locul evenimentului. Autoritățile continuă investigațiile pentru a clarifica toate circumstanțele care au dus la comiterea acestui omor.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;