Nouă Persoane Rănite într-un Accident Rutier la Borș, Bihor

Nouă Persoane Rănite într-un Accident Rutier la Borș, Bihor

Un grav accident rutier a avut loc joi dimineață în Borș, județul Bihor, implicând două microbuze și un autoturism. În urma coliziunii, nouă persoane au fost rănite și au necesitat îngrijiri medicale la spital.

Conform informațiilor oferite de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Bihor, evenimentul s-a produs în apropierea Parcului Industrial din Borș, la ora 5:35. În total, 17 persoane au fost implicate în accident. Echipele de intervenție, formate din pompieri militari orădeni, au fost rapid la fața locului cu mai multe vehicule de intervenție, inclusiv o autospecială pentru victime multiple și ambulanțe SMURD.

Victimele accidentului au fost evaluate de către echipajele medicale, iar cele nouă persoane care prezentau răni ușoare au fost transportate la spital pentru tratament. Autoritățile au demarat o investigație pentru a stabili cauzele exacte care au dus la producerea accidentului.

Cetățenii sunt îndemnați să urmeze recomandările autorităților de a conduce prudent și a respecta regulile de circulație pentru a preveni astfel de evenimente nefericite.

Pentru detalii suplimentare și informații actualizate, rămâneți conectați la sursele de știri locale și urmăriți-ne pe Google News.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;