Tragedie în Istanbul: Incendiu Fatal în Clubul de Noapte Masquerade

Tragedie în Istanbul: Incendiu Fatal în Clubul de Noapte Masquerade

Un tragic eveniment a avut loc în inima Istanbulului, unde un incendiu devastator a curmat viețile a 29 de persoane în clubul de noapte Masquerade. Conform autorităților locale, focul a fost declanșat de o scânteie de sudură în timpul unei lucrări neautorizate.

Imaginile tulburătoare surprinse de camerele de supraveghere arată momentul în care flăcările și fumul dens se ridică în aer, în timp ce un muncitor efectua lucrări de sudură. Ministrul de interne, Ali Yerlikaya, a comunicat prin intermediul rețelei X că ancheta este în curs și că detaliile incidentului vor fi făcute publice în timp util.

Primăria din Beşiktaş a subliniat faptul că nu au fost solicitate autorizații pentru renovarea localului, ceea ce indică ilegalitatea lucrărilor ce au condus la această catastrofă. În urma incidentului, nouă persoane, inclusiv proprietarul și managerul clubului, precum și proprietarul firmei de prelucrare a metalelor, au fost arestate.

Clubul Masquerade, situat la subsolul unui bloc de 16 etaje, era un punct de atracție în cartierul Gayrettepe. Din fericire, niciunul dintre rezidenții clădirii nu a fost rănit în incendiu, conform declarațiilor lui Yerlikaya.

Pe măsură ce comunitatea din Istanbul este în doliu, autoritățile continuă să investigheze circumstanțele exacte ale tragediei și să ia măsuri pentru a preveni astfel de evenimente în viitor. Urmăriți-ne pentru actualizări și recomandări de siguranță pe Google News.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;