Tragedie evitată în ultima clipă: Accident grav în centrul Capitalei

Tragedie evitată în ultima clipă: Accident grav în centrul Capitalei

Un eveniment rutier deosebit de grav a avut loc pe data de 25 martie, pe Șoseaua Ștefan cel Mare din București, în fața sediului Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR), schimbând liniștea unei zile obișnuite într-un coșmar pentru cei prezenți.

Accidentul a fost provocat de un autoturism care a deraiat neașteptat și a pătruns cu forță într-o stație de tramvai, unde mai mulți cetățeni așteptau mijlocul de transport. Majoritatea persoanelor prezente au reușit să se ferească, însă o femeie de 43 de ani nu a avut această șansă și a fost prinsă sub roțile mașinii.

Martorii oculari au descris momentul ca fiind unul de-a dreptul șocant, cu mențiuni specifice la adresa femeii care, deși prinsă sub mașină, părea să fie stabilă și conștientă. Victima a fost rapid preluată de o ambulanță și transportată la Spitalul Floreasca pentru îngrijiri de specialitate.

În urma incidentului, traficul în zonă a fost grav afectat, cu restricționări pe banda a treia de pe Șoseaua Ștefan cel Mare și cu oprirea circulației tramvaielor pe liniile 1 și 10 pentru aproximativ 11 minute. Autoritățile au intervenit prompt, iar șoferii implicați au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negativ.

Acest accident nefericit ne reamintește cât de fragilă este siguranța noastră în spațiul urban și cât de important este să fim atenți la drum, fie că suntem pietoni sau conducători auto.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;