Incident Grav la Colegiul Tehnic Iuliu Maniu: Elev Înjunghiat de Coleg în Curtea Școlii

Incident Grav la Colegiul Tehnic Iuliu Maniu: Elev Înjunghiat de Coleg în Curtea Școlii

Un caz alarmant de violență școlară a zguduit comunitatea educațională din București, după ce un elev de 16 ani a fost atacat cu un cuțit de către un coleg în curtea Colegiului Tehnic Iuliu Maniu din Sectorul 6. Incidentul a avut loc miercuri, în timpul orelor de curs, și a declanșat o amplă intervenție a forțelor de ordine.

Conform Poliției Capitalei, agresiunea a fost precedată de un conflict spontan între victima și patru minori, care nu erau elevi ai instituției. Unul dintre aceștia a recurs la folosirea unui obiect tăietor-înțepător, rănindu-l pe tânărul elev la mâna dreaptă. Victima a primit îngrijiri medicale prompte la fața locului și ulterior a fost transportată la Spitalul de copii Grigore Alexandrescu, unde se află în afara oricărui pericol.

Autoritățile au acționat rapid, reușind să îi identifice și să îi transporte la Secția 21 de Poliție pe toți cei patru minori implicați în incident. În buzunarul unuia dintre ei a fost găsit briceagul folosit în agresiune, ceea ce a ridicat întrebări serioase despre securitatea în școli și cum a fost posibil ca un astfel de obiect periculos să fie introdus în incinta colegiului.

Ancheta este în curs de desfășurare, iar polițiștii încearcă să reconstituie exact circumstanțele incidentului și să determine responsabilitățile. Acest caz subliniază nevoia stringentă de a revizui și întări măsurile de securitate în școli pentru a preveni astfel de evenimente tragice și a asigura un mediu sigur pentru elevi și personalul didactic.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;