Condamnare Greuă pentru Dublul Asasinat din Timișoara

Condamnare Greuă pentru Dublul Asasinat din Timișoara

Un eveniment tragic a zguduit comunitatea din Timișoara vara trecută, când Alexandru Andrei Minda, în vârstă de 38 de ani, a comis o dublă crimă care a stârnit emoții puternice atât local, cât și la nivel național. În seara zilei de 27 iunie 2023, Minda a pătruns în apartamentul a doi bătrâni și, în urma unei altercații, i-a ucis cu sânge rece.

Potrivit anchetatorilor, Minda, aflat sub influența substanțelor interzise, a solicitat bani de la victime, însă refuzul acestora l-a determinat să recurgă la violență extremă. Acesta a fost surprins în actul criminal de rudele victimelor, care au intervenit după ce una dintre victime a reușit să sune un nepot pentru ajutor. Fugar pentru două zile, Minda a fost capturat în apropierea Gării de Nord din Timișoara, fiind ulterior trimis în judecată pentru omor calificat și tâlhărie calificată.

Pe data de 15 ianuarie, Tribunalul Timiș a pronunțat o sentință severă: 28 de ani și 4 luni de închisoare, plus obligația de a plăti daune morale în valoare de 200.000 de euro către urmașii celor decedați. Sentința nu este definitivă și poate fi atacată cu apel în termen de 10 zile de la comunicare.

Această sentință reflectă gravitatea faptelor și reprezintă un semnal clar că justiția își face datoria în fața actelor de o asemenea cruzime. Comunitatea din Timișoara, încă marcată de acest dublu asasinat, așteaptă finalizarea procesului pentru a putea găsi o formă de închidere a acestui capitol dureros.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;