Caz șocant la Galați: Copil de 9 ani abandonat în spital de către mamă

Caz șocant la Galați: Copil de 9 ani abandonat în spital de către mamă

Într-un eveniment tulburător petrecut recent la Galați, o femeie de 39 de ani este căutată de autorități după ce și-ar fi abandonat fiul de 9 ani în incinta Spitalului de Pediatrie „Sfântul Ioan”. Incidentul, care a avut loc pe 17 februarie, a fost adus la atenția poliției de tatăl copilului, care a fost nevoit să intervină pentru a-și prelua fiul nesupravegheat.

Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Galați, femeia se afla la spital pentru un control medical al fiicei sale în vârstă de 8 ani. În mod inexplicabil, ea a ales să părăsească unitatea medicală, lăsându-și fiul în vârstă de 9 ani fără supraveghere. Acest act de neglijență a declanșat o serie de proceduri, inclusiv sesizarea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Galați.

În urma incidentului, tatăl băiatului s-a deplasat la spital și l-a recuperat pe minor. Polițiștii sunt acum în căutarea mamei pentru a clarifica circumstanțele acestui gest și pentru a decide asupra măsurilor legale ce trebuie luate.

Comunitatea din Galați este îngrijorată de acest caz și autoritățile fac apel la orice persoană care ar putea avea informații să contacteze poliția. Protecția și siguranța copiilor sunt prioritare, iar astfel de situații alarmante necesită o reacție rapidă și eficientă din partea tuturor celor implicați.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;