Alex Velea și Alina Eremia, martori în dosarul crimei din Padina

Alex Velea și Alina Eremia, martori în dosarul crimei din Padina

Într-un caz șocant ce a zguduit comunitatea din județul Dâmbovița, o petrecere din zona montană Padina s-a transformat în scenă de crimă. În noaptea de 10 spre 11 februarie 2024, un conflict spontan a dus la moartea tragică a unui bărbat de 41 de ani, înjunghiat mortal. Printre martorii evenimentului s-au numărat și cunoscuții artiști Alex Velea și Alina Eremia, care au fost audiați de autorități în urma incidentului.

Potrivit surselor judiciare, tragedia a avut loc la Hotelul Belmont, unde mai mulți membri ai clanului Fabian, cunoscut pentru activități ilicite, participau la o petrecere alături de vedetele menționate. Principalul suspect, Marin Laurențiu, membru al clanului, a fost arestat de polițiști după ce a fugit de la locul crimei împreună cu alți trei bărbați și o femeie.

Anchetatorii au reușit să blocheze mașina în care fugeau suspecții, iar aceștia sunt acum în custodia Poliției, unde se stabilește gradul lor de participare și implicare în crimă. Între timp, Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița a confirmat decesul victimei și a preluat trupul pentru efectuarea necropsiei.

Evenimentul a atras atenția națională, nu doar pentru natura sa violentă, dar și pentru implicarea indirectă a unor figuri publice. Alex Velea și Alina Eremia, prezenți la petrecere, au oferit declarații poliției, iar cazul continuă să fie investigat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița.

Crima din Padina rămâne un subiect sensibil și complex, demonstrând o dată în plus că violența poate izbucni în cele mai neașteptate momente și locuri, indiferent de prezența unor personalități publice.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;