Anchetă în Poliția Dâmbovița: O polițistă acuzată de violența în familie și suspendată de la portul armei

Anchetă în Poliția Dâmbovița: O polițistă acuzată de violența în familie și suspendată de la portul armei

O polițistă din Dâmbovița se află sub investigație după ce soțul ei a publicat înregistrări video în care aceasta apare agresându-și copiii. Incidentul a stârnit reacții imediate din partea autorităților, care au luat măsuri de precauție și au demarat o anchetă internă.

În imaginile difuzate, se poate observa cum femeia își lovește unul dintre copii, în timp ce în fundal se aud plânsetele celuilalt. Soțul, care a filmat scenele, se aude întrebând: „De ce o bați, Georgiana? Uita-te și tu cum plânge copilul”. Filmările au avut ca rezultat o serie de acțiuni disciplinare, inclusiv retragerea dreptului de port armă al polițistei, pentru a preveni orice alte incidente.

Inspectoratul Județean de Poliție Dâmbovița a confirmat că a demarat verificări prin Biroul Control Intern și că Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște a preluat cercetările privind infracțiunile de violență în familie și rele tratamente aplicate minorului. De asemenea, Direcția Generală de Asistență și Protecția Copilului a fost informată pentru a lua măsurile necesare în protejarea minorilor.

Această situație subliniază importanța supravegherii comportamentului forțelor de ordine, atât în exercițiul funcțiunilor lor, cât și în viața privată, pentru a asigura că aceștia respectă legile pe care au jurat să le apere.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;