Anchetă în Otopeni după ce două eleve au ajuns la spital în urma unui banchet

Anchetă în Otopeni după ce două eleve au ajuns la spital în urma unui banchet

Două eleve de la Liceul Teoretic „Ioan Petruș” din Otopeni au fost spitalizate după ce s-au simțit rău în urma consumului de alcool și posibil alte substanțe la un banchet organizat de părinți. Incidentul a avut loc în noaptea de 31 mai spre 1 iunie, iar polițiștii din Ilfov au demarat o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte ale evenimentului.

Informațiile inițiale au apărut pe grupurile de părinți ale elevilor și au determinat polițiștii orașului Otopeni să se autosesizeze. Verificările sunt în curs pentru a determina cu certitudine situația de fapt și de drept, precum și pentru a lua măsurile legale care se impun.

Conform unui comunicat al Inspectoratului Școlar Județean Ilfov remis către Ministerul Educației, liceul a informat despre incident în dimineața zilei de luni. La nivelul unității de învățământ se vor efectua verificări conform regulamentelor și se vor aplica sancțiuni disciplinare celor vinovați.

Poliția nu a primit nicio reclamație oficială din partea părinților și încearcă să contacteze conducerea liceului pentru mai multe detalii. Elevele au fost externate a doua zi după ce au primit îngrijiri medicale necesare.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;