Tentativă de furt dejucată la Mina Livezeni: Poliția în căutarea suspecților

Tentativă de furt dejucată la Mina Livezeni: Poliția în căutarea suspecților

Poliția din Petroșani a intervenit prompt la o alertă de securitate la Mina Livezeni, unde o tentativă de furt a fost împiedicată marți seară. Un angajat al minei a sesizat autoritățile la ora 19:45, raportând că indivizi neautorizați au intrat în incinta E.M. Livezeni, având ca scop sustragerea de cărbune.

Echipaje combinate de polițiști și jandarmi au răspuns apelului și s-au deplasat rapid la locația indicată. În zona benzilor transportoare, autoritățile au descoperit 21 de saci încărcați cu cărbune, lăsați în urmă de hoți. În ciuda faptului că făptașii nu au fost prinși pe loc, poliția a demarat o investigație amănunțită.

Un dosar penal a fost întocmit pentru tentativă de furt calificat, iar polițiștii sunt angajați într-un proces meticulos de identificare a suspecților. Măsurile legale vor fi aplicate imediat ce vor fi stabiliți vinovații.

Evenimentul subliniază importanța securității în zonele industriale și demonstrează vigilența forțelor de ordine în protejarea proprietății. Cetățenii sunt încurajați să urmărească evoluția situației și să colaboreze cu autoritățile dacă dețin informații relevante.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;