Val de spargeri auto în Sectorul 6: Poliția București în căutarea unui suspect

Val de spargeri auto în Sectorul 6: Poliția București în căutarea unui suspect

Locuitorii Sectorului 6 din București au avut parte de o surpriză neplăcută: 16 mașini parcate pe străzile Arinii Dornei, Baia de Arieș și Aleea Politehnicii au fost găsite cu geamurile laterale sau lunetele sparte. Incidentul care a avut loc miercuri a declanșat o anchetă din partea Poliției Capitalei, care acum este pe urmele unui suspect.

Secția 20 de Poliție a fost alertată de mai mulți proprietari de autoturisme care și-au găsit mașinile vandalizate. Cercetările preliminare au dezvăluit că dintr-unul dintre autovehicule a fost furat un parfum, evaluat la 600 de lei, în timp ce alte 10 mașini prezentau semne de căutare prin interior, deși nu s-au raportat alte bunuri furate.

Principalul suspect în acest caz este un bărbat, încă neidentificat, care este căutat de polițiști. Anchetatorii Secției 20, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, investighează infracțiunile de distrugere, tentativă la furt calificat și furt calificat.

Poliția Capitalei face apel la orice persoană care deține informații ce pot conduce la identificarea și prinderea suspectului să contacteze cea mai apropiată secție de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Aceste spargeri auto sunt un avertisment pentru toți șoferii să fie mai vigilenți și să ia măsuri suplimentare de securitate pentru a-și proteja proprietățile. Între timp, poliția continuă investigațiile pentru a asigura că autorul sau autorii acestor acte de vandalism sunt aduși în fața justiției.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;