Soc la Australian Open 2024: Iga Swiatek, lidera WTA, eliminată surprinzător de Linda Noskova

Soc la Australian Open 2024: Iga Swiatek, lidera WTA, eliminată surprinzător de Linda Noskova

Competiția de tenis Australian Open 2024 a fost scena unei surprize de proporții când Iga Swiatek, numărul unu în clasamentul mondial WTA, a fost învinsă în turul trei de tânăra jucătoare cehă Linda Noskova. Meciul, care a durat două ore și 20 de minute, s-a încheiat cu scorul de 3-6, 6-3, 6-4 în favoarea sportivei de 19 ani, clasată pe locul 50 mondial.

Această victorie neașteptată a lui Noskova vine ca o adevărată lovitură în lumea tenisului, având în vedere performanțele anterioare ale lui Swiatek, care era cotată ca una dintre favoritele turneului. Noskova, care va avansa în optimile de finală, și-a exprimat uimirea și bucuria în urma meciului, recunoscând că, deși spera la un rezultat bun, nu se aștepta să câștige.

Pe de altă parte, în probele de dublu masculin, perechea Victor Vlad Cornea din România și N Sriram Balaji din India au fost eliminați în turul doi, fiind învinși de echipa Marcelo Arevalo/Mate Pavic (El Salvador/Croația), cap de serie numărul 10, cu scorul de 6-3, 6-3.

Această ediție a Australian Open continuă să surprindă și să ofere momente memorabile atât pentru jucători, cât și pentru fani, demonstrând încă o dată imprevizibilitatea sportului și faptul că orice este posibil pe terenul de tenis.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;