Schimbare Politică Majoră în Mehedinți: Peste 15 Organizații AUR Trec la PNL

Schimbare Politică Majoră în Mehedinți: Peste 15 Organizații AUR Trec la PNL

Într-o mișcare politică surprinzătoare, peste 15 organizații ale Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) din județul Mehedinți au decis să se alăture echipei Partidului Național Liberal (PNL). Anunțul a fost făcut de către Virgil Popescu, fostul ministru al Energiei și liderul PNL Mehedinți, care a subliniat că această aderare consolidează poziția partidului în regiune.

George Ganțu, fostul președinte al AUR Mehedinți, este acum vicepreședintele PNL la nivel județean, marcând o tranziție semnificativă în peisajul politic local. Popescu a criticat dur poziția AUR și pe liderul acestei formațiuni, George Simion, acuzându-l de promovarea unui "fals patriotism" și de servirea intereselor Rusiei.

Popescu a evidențiat că noii membri liberali sunt pregătiți să formeze o echipă puternică în vederea câștigării alegerilor și transformării Mehedințiului într-o zonă cu orientare liberală. El a mai adăugat că procesul de comasare a alegerilor nu dăunează democrației, ci, dimpotrivă, încurajează cetățenii să participe activ la viața politică, integrând și apartenența la familia europeană.

Această schimbare marchează o evoluție importantă în dinamica puterii politice din județul Mehedinți și reflectă o tendință de consolidare a liberalismului în regiune.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;