Clotilde Armand, inculpată pentru incompatibilitate – Reacție la acuzațiile ANI și acțiunile PNL-PSD

Clotilde Armand, inculpată pentru incompatibilitate – Reacție la acuzațiile ANI și acțiunile PNL-PSD

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, se confruntă cu o schimbare majoră în statutul său juridic, trecând de la calitatea de suspect la cea de inculpat într-un caz de incompatibilitate, după cum a anunțat chiar ea pe rețelele de socializare. Acuzațiile provin din partea Agenției Naționale de Integritate (ANI), care susține că Armand s-ar fi numit singură manager într-un proiect anticorupție finanțat din fonduri europene, obținând astfel un beneficiu financiar de aproximativ 19.000 de lei.

Armand sugerează că această mișcare juridică este o reacție politică la anunțul candidaturii sale pentru un nou mandat, indicând un presupus interes al coaliției PNL-PSD de a o discredita. Conform declarațiilor sale, ancheta a fost gestionată defectuos, cu schimbări repetate ale procurorilor și lipsa unui răspuns la plângerile depuse.

Acuzațiile ANI se bazează pe faptul că, exercitând atribuțiile de primar, Clotilde Armand a semnat dispoziții prin care s-a autonumit manager de proiect, încălcând astfel prevederile legale care interzic cumularea anumitor funcții și obținerea de foloase materiale din astfel de situații.

În contextul acestor evenimente, Clotilde Armand rămâne fermă pe poziție, contestând legalitatea acțiunilor ANI și subliniind respectarea legii în cadrul proiectului pe fonduri europene. Primarul Sectorului 1 își exprimă determinarea de a lupta împotriva acuzațiilor și de a-și continua activitatea administrativă și politică.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;