Clotilde Armand își anunță candidatura pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 1

Clotilde Armand își anunță candidatura pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 1

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, și-a oficializat intenția de a candida pentru un nou mandat la conducerea Primăriei Sectorului 1 din București. Confirmarea vine în urma unei apariții la postul de televiziune Digi24, unde Armand a subliniat că va intra în cursa electorală din partea Uniunii Salvați România (USR) și a altor formațiuni de dreapta.

Clotilde Armand a accentuat importanța continuării proiectelor începute și a exprimat nevoia de a obține o majoritate în consiliul local care să nu includă reprezentanții PSD și PNL, partide pe care le acuză de blocarea inițiativelor sale. "Dați-mi o majoritate în consiliul local, fără PSD, PNL și vom putea să terminăm mai repede proiectele noastre pentru Sectorul 1", a declarat Armand în cadrul emisiunii.

În plus, primarul Sectorului 1 a menționat că îl susține pe Nicușor Dan, actualul primar general al Capitalei, pentru un nou mandat. Ea a lăudat "proiectul său pentru Capitală" și a promis să continue lupta împotriva corupției și încălcării legilor, pledând pentru o reconstrucție și o dezvoltare a Bucureștiului și a Sectorului 1 pe baze corecte.

Deși este încă devreme pentru sondaje, Clotilde Armand se arată încrezătoare în rezultatele promițătoare ale unui sondaj intern al USR și în sprijinul alianței de dreapta pentru a construi o majoritate solidă în consiliul local.

Anunțul formal al candidaturii sale este așteptat să consolideze poziția USR și a aliaților săi în perspectiva alegerilor locale din 2024 și să contureze viitorul politic al Sectorului 1.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;