Premierul Marcel Ciolacu Susține Continuarea Alianței PSD-PNL ca Factor de Stabilitate Politică

Premierul Marcel Ciolacu Susține Continuarea Alianței PSD-PNL ca Factor de Stabilitate Politică

Premierul României, Marcel Ciolacu, a reiterat importanța alianței politice între Partidul Social Democrat (PSD) și Partidul Național Liberal (PNL) ca factor de stabilitate în contextul crizelor actuale. Într-o serie de declarații recente, liderul PSD a subliniat că această coaliție trebuie să continue și în anul 2025, excluzând posibilitatea unei colaborări cu partide precum AUR sau cu politicieni controversați ca doamna Șoșoacă.

"Nu văd cu cine să creionăm altă majoritate. Cu AUR? Noi n-o să facem altă alianță, cu cine? Cu doamna Șoșoacă? Ne batem joc de țară?" a spus Ciolacu într-o intervenție la Antena 3, punând accent pe necesitatea stabilității politice pentru gestionarea eficientă a crizelor și pentru continuarea proiectelor de dezvoltare ale țării.

Premierul a evidențiat realizările guvernului în perioada de guvernare, cum ar fi negocierile reușite cu Comisia Europeană, închiderea fondurilor europene, construcția de noi autostrăzi și spitale regionale, precum și menținerea echilibrului macroeconomic în ciuda inflației și scăderii nivelului de trai. Ciolacu a menționat că, printr-o guvernare stabilă, s-au putut lua măsuri pentru plafonarea prețurilor la alimente și energie, ceea ce a contribuit la menținerea inflației sub control.

În contextul alegerilor locale și europarlamentare din acest an, Ciolacu a subliniat că decizia finală aparține cetățenilor români, care își vor exprima voința prin vot. Totodată, a afirmat că PSD și PNL sunt cele două partide mari care au responsabilitatea de a asigura stabilitatea politică a României, în special în fața provocărilor precum criza economică și războiul din Ucraina.

În concluzie, Marcel Ciolacu și-a exprimat convingerea că alianța PSD-PNL este cea mai bună opțiune pentru România și că aceasta ar trebui să continue și în viitor, pentru a asigura dezvoltarea și stabilitatea țării.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;