Autostrada Moldovei: Un Pas Major În Dezvoltarea Infrastructurii Rutiere

Autostrada Moldovei: Un Pas Major În Dezvoltarea Infrastructurii Rutiere

Premierul României, Marcel Ciolacu, a făcut o declarație încurajatoare pentru locuitorii Moldovei și nu numai, promițând deschiderea a 147,8 kilometri din Autostrada A7 în cursul acestui an. Autostrada A7, cunoscută și sub denumirea de Autostrada Moldovei, este o arteră vitală care va conecta capitala București de regiunea Moldovei și nordul țării, deschizând noi orizonturi pentru dezvoltarea și interconectarea regională.

În cadrul conferinței de alegeri a PSD Suceava, premierul a subliniat importanța acestei infrastructuri pentru dezvoltarea Moldovei. "Indiferent cât de mult v-aţi fi dezvoltat în interiorul judeţului, dacă nu există o interconectare cu restul ţării, cu Ardealul, dacă nu trecem Carpaţii, dacă nu avem autostradă până la Bucureşti, dacă nu avem centură de la Bucureşti către Constanţa, Oltenia, Craiova, nu deschidem ţara", a afirmat Ciolacu.

Premierul a evidențiat eforturile guvernamentale și vizitele periodice pe șantier pentru a monitoriza progresul lucrărilor, reiterând angajamentul său față de finalizarea acestui proiect esențial. De asemenea, a fost menționată recenta aprobare guvernamentală pentru centura Gura Humorului și continuarea A7, Pașcani-Suceava, proiecte care consolidează rețeaua de transport și susțin creșterea economică.

Promisiunea premierului Ciolacu vine în contextul în care Moldova așteaptă de mult timp îmbunătățirea conexiunilor de transport, esențiale pentru dezvoltarea economică și accesibilitatea regiunii. Deschiderea celor aproape 150 de kilometri din Autostrada Moldovei este un semnal pozitiv pentru locuitorii regiunii și pentru întreaga țară, demonstrând progresul în domeniul infrastructurii și angajamentul guvernului pentru dezvoltare și modernizare.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;