Anunț important pentru șoferi: Închidere temporară a circulației pe Autostrada A2 pentru lucrări la pasaj

Anunț important pentru șoferi: Închidere temporară a circulației pe Autostrada A2 pentru lucrări la pasaj

Șoferii care intenționează să călătorească pe Autostrada A2 (Autostrada Soarelui) sunt avizați să ia în considerare planuri alternative de călătorie în zilele de 5 și 6 februarie. Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat închiderea temporară a circulației rutiere pe pasajul situat la kilometrul 10, pentru efectuarea unor lucrări necesare la rampele de acces.

Restricțiile vor fi aplicate pe sensul de mers Constanța – București, între orele 08:00 și 19:00. În timpul închiderii, vehiculele vor fi redirecționate pe bretelele laterale ale pasajului, unde traficul va fi organizat pe două benzi pe fiecare sens, asigurându-se astfel toate direcțiile de deplasare prin intersecția amenajată sub pasaj.

Această măsură este necesară pentru a permite echipele de lucrări să intervină în siguranță și eficiență, cu scopul de a îmbunătăți infrastructura și a asigura o experiență de călătorie mai bună pentru utilizatorii autostrăzii pe termen lung.

CNAIR solicită conducătorilor auto să fie atenți la semnalizarea rutieră temporară și să respecte indicațiile agenților de trafic, pentru a evita incidentele și pentru a asigura un flux constant al traficului.

Pentru mai multe informații și actualizări, șoferii sunt îndemnați să urmărească anunțurile CNAIR și să planifice în avans călătoriile pe ruta afectată de lucrări.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;