Adio, Carl Weathers – Legendarul Apollo Creed din "Rocky" ne-a părăsit la 76 de ani

Adio, Carl Weathers – Legendarul Apollo Creed din "Rocky" ne-a părăsit la 76 de ani

Lumea cinematografiei și sportului este în doliu după pierderea unui adevărat titan, Carl Weathers, cunoscut mai ales pentru rolul iconic al lui Apollo Creed din seria "Rocky". Actorul și fostul jucător de fotbal american a decedat la vârsta de 76 de ani, lăsând în urmă o moștenire impresionantă și o carieră plină de realizări.

Născut în New Orleans, Carl Weathers a avut o carieră diversă, începând ca jucător în NFL și continuând cu peste 75 de roluri în film și televiziune. A fost o prezență marcantă în industria de divertisment, contribuind la proiecte care au traversat generații și au devenit parte din cultura populară.

Familia lui Weathers a anunțat că actorul a decedat liniștit în somn, joi, 1 februarie 2024. Comunicatul transmis de familie subliniază că "prin contribuțiile sale la film, televiziune, arte și sport, el a lăsat o amprentă de neșters și este recunoscut în întreaga lume și de-a lungul generațiilor."

Pe lângă rolul său memorabil din "Rocky", Weathers a fost, de asemenea, apreciat pentru interpretarea personajului Dillon în filmul "Predator", alături de Arnold Schwarzenegger, și pentru apariția sa în serialul "The Mandalorian" produs de Disney, unde l-a jucat pe Greef Karga.

Carl Weathers lasă în urmă o carieră artistică de 50 de ani și o amprentă indelibilă în inimile fanilor săi. Va fi amintit nu doar ca un actor talentat, ci și ca un om excepțional care și-a dedicat viața artei și sportului.

Dumnezeu să-l odihnească în pace, Carl Weathers.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;