Plăcerile "Interzise" ale Campionilor: Cum Sărbătoresc Înotătorii Victoriile

Plăcerile "Interzise" ale Campionilor: Cum Sărbătoresc Înotătorii Victoriile

Vlad Mihalache și Diana Stiger, doi dintre cei mai promițători înotători români, au dezvăluit recent cum își permit să se răsfețe după competițiile importante. Deși regimul lor alimentar este strict și calculat, victoriile sunt sărbătorite cu mici "păcate" culinare.

Pentru Vlad, vicecampion european de juniori în proba de 200 m fluture, sărbătoarea a constat într-o vacanță în Elveția, unde nu a rezistat tentației de a savura ciocolata elvețiană, renumită pentru calitatea ei. "Cea mai bună ciocolată este în Elveția, mi-a plăcut foarte mult. Cel mai mult îmi place cea cu alune", a mărturisit înotătorul. El și-a propus ca, în cazul în care va obține aurul continental, să își dubleze "doza" de ciocolată.

Pe de altă parte, Diana Stiger, campioană la FOTE în ștafeta de 4x100m liber, preferă să sărbătorească cu pizza, mai exact cu o felie de pizza hawaiană. Deși nu a vizitat insulele Hawaii și nici nu a înotat în ocean, această plăcere culinară rămâne modul ei de a marca o victorie.

Aceste "plăceri interzise" sunt doar o mică abatere de la dieta riguroasă a înotătorilor, care în restul timpului respectă un regim alimentar strict pentru a-și menține performanța. Atât Vlad cât și Diana sunt determinați să continue munca asiduă și să obțină rezultate și mai bune în competițiile viitoare.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;