Model OnlyFans Ucraineană în Vizorul Autorităților Ruse după Incidentul din Piața Roșie

Model OnlyFans Ucraineană în Vizorul Autorităților Ruse după Incidentul din Piața Roșie

Un model OnlyFans din Ucraina, Lolita Bogdanova, a ajuns pe lista celor mai căutate persoane de către Ministerul rus al Afacerilor Interne după ce s-a filmat topless în Piața Roșie din Moscova, un gest considerat ofensator de autoritățile ruse. Incidentul, care a avut loc în 2021, a provocat un scandal mediatic și a atras atenția asupra tânărei de 24 de ani, originară din Makeevka, regiunea Donețk.

Lolita Bogdanova, cunoscută și sub pseudonimul Lola Bunny pe platforma de conținut pentru adulți OnlyFans, a fost acuzată de insultarea credinței religioase, o infracțiune ce poate fi pedepsită în Rusia cu până la un an de închisoare conform articolului 148 din Codul penal rus. Deși a primit o interdicție de a părăsi Rusia, Bogdanova a reușit să plece din țară și în prezent se află în Statele Unite ale Americii, locuind în Los Angeles.

Cazul ei subliniază tensiunile dintre libertatea de exprimare și respectul față de valorile religioase și naționale, într-un context în care Rusia își întărește legislația împotriva actelor considerate provocatoare sau ofensatoare.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;