Marius Ștefănescu Contribuie la Cucerirea Supercupei României de către FCSB

Marius Ștefănescu Contribuie la Cucerirea Supercupei României de către FCSB

FCSB a câștigat Supercupa României, învingând echipa Corvinul Hunedoara cu scorul de 3-0, într-un meci disputat pe Stadionul Steaua din București. Noua achiziție a echipei, Marius Ștefănescu, în vârstă de 25 de ani, a fost una dintre piesele cheie în cadrul acestui triumf, marcând unul dintre golurile care au asigurat victoria echipei.

Ștefănescu, care a fost recent transferat de la Sepsi Sfântu Gheorghe și a semnat cu FCSB, a marcat primul său gol pentru echipa roș-albastră în minutul 52, consolidând avantajul echipei sale în meciul pentru Supercupă. Atacantul s-a evidențiat și în sezonul anterior al SuperLigii României, unde a acumulat 14 goluri și 5 pase decisive în 36 de partide.

FCSB și-a adjudecat astfel al șaselea său trofeu al Supercupei, după cele câștigate în anii 1994, 1995, 1998, 2001, 2006 și 2013. FCSB se pregătește acum pentru meciurile din cupele europene, unde va întâlni echipa Virtus AC, în timp ce Corvinul Hunedoara va juca împotriva echipei maghiare Paksi FC.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;