Marcel Ciolacu critică organizarea alegerilor și respinge zvonurile despre tandemul Ciucă-Iohannis

Marcel Ciolacu critică organizarea alegerilor și respinge zvonurile despre tandemul Ciucă-Iohannis

Premierul Marcel Ciolacu a abordat recent subiectul organizării defectuoase a alegerilor și a răspuns la speculațiile privind un posibil tandem electoral între Nicolae Ciucă și Klaus Iohannis. În cadrul unei conferințe de presă la Suceava, Ciolacu a subliniat necesitatea unei analize a activității prefecților în timpul alegerilor, evidențiind responsabilitatea acestora de a verifica locațiile unde sunt aduse și depozitate buletinele de vot. De asemenea, a menționat că Jandarmeria și Poliția Română și-au îndeplinit datoriile, în timp ce a criticat gestiunea primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, în procesul electoral.

Referitor la zvonurile despre un posibil tandem electoral cu Nicolae Ciucă în funcția de președinte și Klaus Iohannis ca premier, Ciolacu a catalogat acestea drept "închipuirea performanței", sugerând că sunt neadevărate și că atenția ar trebui să rămână pe problemele curente. Declarațiile au venit în contextul în care președintele PNL, Nicolae Ciucă, a respins aceste speculații ca fiind "fake" și a subliniat că toamna aceasta va aduce o competiție electorală intensă.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;