Marcel Ciolacu Critică Opoziția: Comparându-i cu "Mirel din Turnu Măgurele"

Marcel Ciolacu Critică Opoziția: Comparându-i cu "Mirel din Turnu Măgurele"

Premierul Marcel Ciolacu a lansat o serie de critici aspre la adresa liderilor opoziției, comparându-i cu personajul "Mirel din Turnu Măgurele" dintr-un cântec popular, pentru a sublinia, în opinia sa, lipsa de soluții concrete și eficiența scăzută în gestionarea problemelor țării.

Într-o intervenție televizată, Ciolacu a pus sub semnul întrebării realizările lui George Simion, Cătălin Drulă, Dan Barna și Dacian Cioloș, afirmând că aceștia nu au lăsat nimic în urmă pentru România. Premierul a evidențiat lipsa de fonduri europene accesate, zero autostrăzi construite și problemele din sistemul de sănătate, referindu-se la sumele alocate pentru vaccinuri și situațiile de criză din spitale.

Conform declarațiilor lui Ciolacu, în timpul guvernării sale s-au realizat investiții directe de 20 de miliarde și s-a adus o stabilitate macroeconomică, în ciuda criticilor aduse de opoziție. Acesta a subliniat că pentru prima dată s-a încheiat un exercițiu financiar cu 95% fonduri europene accesate, comparativ cu procentul neglijabil din trecut.

În plus, premierul a comentat și despre strategia de victimizare pe care o adoptă unii lideri politici, făcând referire la George Simion și la acțiunile sale de protest.

Ciolacu a încheiat prin a solicita opoziției să vină cu soluții concrete și să critice constructiv, în loc să se limiteze la atacuri politice fără fundament.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;