Instanța Anulează Amenda și Confiscarea Lemnelor Împotriva Parohiei din Alba

Instanța Anulează Amenda și Confiscarea Lemnelor Împotriva Parohiei din Alba

O parohie din județul Alba a obținut anularea unei amenzi și a confiscării a 11 metri cubi de lemn, după ce a dat în judecată Inspectoratul Județean de Poliție (IPJ) Alba. Conflictul a izbucnit atunci când polițiștii au amendat biserica pentru depozitarea lemnului într-un loc diferit de cel indicat în documentele oficiale. Reprezentanții parohiei au argumentat în fața judecătorilor că schimbarea locației a fost cauzată de lucrările de canalizare ce făceau strada menționată în aviz impracticabilă.

În cadrul procesului, a fost relevat faptul că polițistul care a întocmit procesul verbal a omis să specifice data constatării faptei. În urma deliberărilor, Judecătoria Câmpeni a admis cererea parohiei, a anulat amenda și procesul verbal, stabilind că nu există vinovăție din partea parohiei și că fapta nu are caracter contravențional. Decizia a venit după luni de procese, punând capăt disputelor dintre parohie și autoritățile de aplicare a legii.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;