Inșelăciune neobișnuită în Craiova: Femeie arestată după ce s-a dat drept bărbat timp de 7 ani

Inșelăciune neobișnuită în Craiova: Femeie arestată după ce s-a dat drept bărbat timp de 7 ani

Un caz neobișnuit de înșelăciune a zguduit comunitatea din Craiova, unde o femeie de 38 de ani a fost arestată preventiv pentru că s-a dat drept bărbat și a păcălit o altă femeie să îi transfere sume mari de bani pe parcursul a șapte ani. Victima, o femeie de 58 de ani, a fost înșelată să trimită 242.000 de lei și 17.000 de euro, crezând că ajută un bărbat român stabilit în străinătate, cu care a discutat prin mesaje online.

Inspectoratul de Poliție Județean Dolj a efectuat trei percheziții la domiciliile și locul de muncă ale înșelătoarei, unde au fost ridicate mai multe mijloace de probă. Femeia a utilizat diverse pretexte pentru a obține banii, inclusiv promisiunea de căsătorie, determinându-și victima să efectueze 101 transferuri bancare.

După reținerea inițială pentru 24 de ore, femeia a fost prezentată Judecătoriei Craiova, unde a fost decisă arestarea sa preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Acest caz servește drept un avertisment important pentru toți utilizatorii de internet să fie vigilenți în privința persoanelor cu care interacționează online și să nu trimită bani sau să ofere informații personale fără a verifica în prealabil identitatea și intențiile celorlalți.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;