EURO 2024: Anglia și Danemarca remizează în Grupa C, în timp ce Spania învinge Italia cu un autogol în Grupa B

EURO 2024: Anglia și Danemarca remizează în Grupa C, în timp ce Spania învinge Italia cu un autogol în Grupa B

Într-o seară de fotbal intensă la Campionatul European de fotbal - EURO 2024, selecționatele Angliei și Danemarcei au încheiat la egalitate, 1-1, într-un meci disputat pe Frankfurt Arena, din cadrul Grupei C. Anglia a deschis scorul prin Harry Kane, în timp ce danezii au egalat prin Morten Hjulmand. Anglia rămâne în fruntea clasamentului grupei cu 4 puncte, urmată de Danemarca cu 2 puncte.

În Grupa B, Spania a asigurat o victorie împotriva Italiei, grație unui autogol nefericit al lui Ricardo Calafiori. Spania a dominat cea mai mare parte a meciului și acum se califică în optimile de finală cu 6 puncte. Italia, deținătoarea titlului, se află pe locul secund în grupă cu 3 puncte.

Campionatul European continuă cu meciuri încărcate de emoție, pe măsură ce echipele se luptă pentru un loc în fazele eliminatorii ale turneului găzduit de Germania.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;