Elena Lasconi critică rezultatele ADU și conducerea USR după alegerile locale

Elena Lasconi critică rezultatele ADU și conducerea USR după alegerile locale

Primarul reales al municipiului Câmpulung, Elena Lasconi, a exprimat critici severe la adresa Alianței Dreapta Unită (ADU) și a liderului USR, Cătălin Drulă, după rezultatele obținute la alegerile locale din 2024. Într-o declarație pentru Digi24, Lasconi a catalogat scorul ADU drept "dezastruos" și a sugerat că Drulă și alte persoane din conducere ar trebui să își asume greșelile și să facă un pas înapoi.

Elena Lasconi, care a câștigat un nou mandat de primar cu un procentaj apropiat de 70% din voturi, a menționat că a avut așteptări mai mari pentru ADU, sperând la un scor de peste 20% și chiar la un obiectiv de 30% pentru europarlamentare. Ea a subliniat succesul său personal în Câmpulung, unde a crescut partidul cu 21 de procente în doi ani și jumătate, obținând majoritatea în consiliul local.

Lasconi a remarcat că discuțiile despre greșelile partidului ar trebui să aibă loc în cadrul USR și a indicat că va consulta și colegii înainte de a lua o decizie cu privire la posibila participare într-o cursă electorală internă.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;