Demisie Surprinzătoare în Politica Locală: Elena Lasconi Părăsește Conducerea USR Argeș

Demisie Surprinzătoare în Politica Locală: Elena Lasconi Părăsește Conducerea USR Argeș

Elena Lasconi, cunoscută pentru rolul său activ în administrația locală a orașului Câmpulung Muscel, și-a anunțat recent retragerea din poziția de vicepreședinte al filialei USR Argeș, decizie care a surprins scena politică locală. Într-o declarație neașteptată în cadrul unei ședințe de partid, Lasconi și-a exprimat dezamăgirea față de situația internă a partidului, menționând: „Nu mă mai interesează. Mie îmi e scârbă. Putem să o luăm cu lămâie, dar tot îmi e scârbă”.

Această mișcare vine în contextul în care Elena Lasconi fusese anterior retrasă de pe lista candidaților pentru alegerile europarlamentare ale USR, în urma unor declarații controversate legate de referendumul pentru familia tradițională din 2018. Poziția sa conservatoare, exprimată public, a stârnit reacții puternice inclusiv din partea propriei familii, fiica sa Oana Lasconi mărturisindu-și dezgustul față de aceste vederi.

În ciuda acestei demisii, USR Argeș a comunicat că Lasconi va rămâne un membru activ în partid, contribuind la dezvoltarea comunității din Câmpulung Muscel. Partidul a recunoscut eforturile și realizările ei ca primar și a subliniat că va avea suportul colegilor săi pentru a continua munca administrativă eficientă.

Până în prezent, Elena Lasconi nu a oferit un răspuns oficial referitor la motivele specifice care au determinat-o să renunțe la funcția de vicepreședinte, lăsând loc multor speculații și întrebări deschise privind viitorul ei politic și al filialei USR Argeș.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;