Confuzia Tom-urilor: Cum a Primit Tom Hollander Bonusul de Box Office al lui Tom Holland

Confuzia Tom-urilor: Cum a Primit Tom Hollander Bonusul de Box Office al lui Tom Holland

Într-o întâmplare demnă de un scenariu hollywoodian, actorul britanic Tom Hollander a fost surprins să descopere că a primit din greșeală un cec substancial, destinat inițial colegului său de nume Tom Holland, cunoscut pentru rolul său ca Spider-Man în seria Marvel Cinematic Universe.

Tom Hollander, renumit pentru aparițiile sale în producții precum „Pride & Prejudice”, „Pirates of the Caribbean” și recent aclamatul serial „The White Lotus”, a împărtășit publicului său o poveste incredibilă în timpul emisiunii Late Night cu Seth Meyers. Actorul a dezvăluit cum, în timp ce se afla la teatru urmărind un prieten pe scenă, a primit un e-mail care i-a schimbat perspectiva asupra propriei sale prosperități.

Hollander, care se lăuda în sinea lui cu suma de 30.000 de lire sterline primită pentru un spectacol la BBC, a fost luat prin surprindere când a văzut în cont o sumă de șapte cifre, etichetată drept „Bonus de box office pentru The Avengers”. Acest bonus era, de fapt, prima parte a compensației lui Tom Holland pentru succesul filmelor Marvel la box office.

Confuzia a avut loc datorită faptului că ambii actori au fost reprezentați pentru o perioadă de aceeași agenție și, evident, împărtășesc același prenume. Deși a fost o eroare de contabilitate, acest incident a scos la iveală cât de ușor pot fi confundați cei doi în contexte non-vizuale, chiar dacă fizic nu seamănă.

Tom Hollander a luat situația cu umor, glumind despre faptul că, deși el a fost "primul Tom Hollander", colegul său mai tânăr este "enorm de faimos". În ciuda confuziei, actorul de 56 de ani a gestionat momentul cu grație și a returnat suma primită din greșeală.

Povestea bizară a celor doi actori britanici a captivat publicul și ne-a reamintit că, în lumea showbiz-ului, chiar și cele mai neașteptate situații pot avea loc.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;