Tribunalul Prahova i-a Acordat lui Cornel Dinicu Dreptul de a Comunica cu Familia în Cadrul Dosarului "Ferma Dacilor"

Tribunalul Prahova i-a Acordat lui Cornel Dinicu Dreptul de a Comunica cu Familia în Cadrul Dosarului "Ferma Dacilor"

Într-o recentă hotărâre judecătorească, Tribunalul Prahova a venit în sprijinul omului de afaceri Cornel Dinicu, implicat în tragicul eveniment de la complexul Ferma Dacilor, unde opt persoane și-au pierdut viața. Instanța a decis să îi permită lui Dinicu să își vadă familia, ridicând interdicția de a comunica cu fiul său și concubina, care sunt martori în dosar.

Cornel Dinicu se afla în arest la domiciliu, cu restricții severe în ceea ce privește comunicarea cu persoanele implicate în caz. În urma unei cereri adresate Tribunalului Prahova, acesta poate acum să își reia legătura cu cei dragi, decizia fiind definitivă. În plus, instanța i-a permis deplasarea la clinici dentare pentru tratament, sub stricta supraveghere a poliției.

Decizia vine ca un ușor alinare pentru Dinicu, care a fost acuzat de distrugere din culpă în urma unui incendiu devastator la Ferma Dacilor în a doua zi de Crăciun. Ancheta a relevat că construcția complexului turistic a fost realizată fără respectarea normelor legale, inclusiv în ceea ce privește alimentarea cu energie electrică.

Această decizie a instanței nu doar că îi permite lui Dinicu să comunice cu familia sa, dar îi oferă și posibilitatea de a se îngriji de sănătatea sa. Este un pas semnificativ în cazul lui Dinicu, în timp ce ancheta continuă pentru a face lumină în toate aspectele tragediei de la Ferma Dacilor.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;