Tragedie într-o familie mixtă: Româncă ucisă de soțul austriac cu o viață dublă

Tragedie într-o familie mixtă: Româncă ucisă de soțul austriac cu o viață dublă

Un caz tulburător a avut loc între o româncă și soțul ei austriac, care s-a sfârșit în mod tragic după ce bărbatul și-a ucis soția. Austriacul, în vârstă de 63 de ani, a fost condamnat la închisoare pe viață pentru uciderea cu sânge rece a partenerii sale cu 30 de ani mai tânără. Relația lor a început într-un cazinou unde lucra femeia, iar bărbatul, un antreprenor pasionat de jocurile de noroc, a impresionat-o cu daruri costisitoare, bijuterii și călătorii, pretinzând că este un investitor de succes.

Cu toate acestea, în spatele aparențelor, austriacul ascundea o realitate sumbră, fiind împovărat de datorii și aproape 150 de executări silite pe numele său. Acesta își finanța stilul de viață excentric prin împrumuturi de la prieteni și cunoscuți și spera să-și rezolve problemele câștigând la loto, pariază sume considerabile la fiecare extragere, fără succes însă.

După ce și-a cumpărat o casă de lux pe care nu a putut să o achite, și-a ucis soția în noua locuință și a încercat să rănească și câinele acesteia. În fața instanței, austriacul a declarat că intenționa să se sinucidă ulterior pentru a fi alături de soția sa în viața de apoi. Sentința de închisoare pe viață a fost pronunțată, punând capăt unei povești cu un final deosebit de tragic.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;