Tragedie în Iași: Doi copii în stare critică după o intoxicare accidentală cu substanțe toxice

Tragedie în Iași: Doi copii în stare critică după o intoxicare accidentală cu substanțe toxice

O tragedie a avut loc în comuna Lungani, județul Iași, unde doi copii de 3 și 4 ani au fost victimele unei intoxicări grave. Incidentul s-a produs după ce mama lor i-a spălat pe cap cu o substanță necunoscută, care s-a dovedit a fi toxică.

Diana Cimpoeșu, medic-șef UPU-SMURD Iași, a raportat că unul dintre copii a fost găsit în comă, iar celălalt nu avea puls. Intervenția rapidă a echipelor medicale a permis resuscitarea celui de-al doilea copil, ambele fiind ulterior transportate de urgență la spital.

Autoritățile au fost alertate de mama copiilor printr-un apel la 112, înregistrat la ora 14:55. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean din Iași, Adina Ciobanu, a confirmat sesizarea și a declarat că polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili circumstanțele exacte ale incidentului și pentru a lua măsurile legale necesare.

Starea de sănătate a micuților este gravă, iar comunitatea locală este în șoc. Elicopterul SMURD a fost solicitat pentru a transporta unul dintre copii la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sfânta Maria”, unde sunt acum sub atentă supraveghere medicală.

Acest caz tragic subliniază importanța supravegherii atente a copiilor și a utilizării produselor sigure pentru îngrijirea acestora. În timp ce ancheta este în desfășurare, comunitatea se roagă pentru recuperarea celor doi copii.

Urmăriți-ne pentru actualizări și informații suplimentare despre această poveste cutremurătoare.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;