TAROM lansează campanie promoțională pentru zboruri la preț redus către destinații europene și internaționale

TAROM lansează campanie promoțională pentru zboruri la preț redus către destinații europene și internaționale

Compania aeriană TAROM a lansat o nouă campanie promoțională, oferind reduceri semnificative la biletele de avion către diverse destinații europene și internaționale. Campania se desfășoară în perioada 14-16 iunie 2024, iar biletele achiziționate în această fereastră de timp sunt valabile pentru călătorii programate între 1 octombrie și 10 decembrie 2024.

Oferta TAROM include prețuri speciale pentru călătorii dus-întors, cu toate taxele incluse, și este destinată atât celor care planifică vacanțe de toamnă, cât și călătorilor de afaceri. Prețurile promoționale încep de la 125 EUR pentru zborurile între București și destinațiile din Europa de Est, 170 EUR pentru zborurile între București și Madrid, și 200 EUR pentru zborurile între București și destinațiile din Orientul Mijlociu, inclusiv Amman, Beirut, și Cairo.

Beneficiile ofertei includ bagaj de mână gratuit de 8 kg și check-in gratuit. Rezervările pot fi efectuate pe site-ul oficial TAROM sau prin agențiile de turism partenere, doar în perioada specificată a campaniei. Oferta este supusă unor termeni și condiții speciale, iar locurile la tarifele reduse sunt limitate și vor fi atribuite în funcție de disponibilitate.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;