Președintele SUA Joe Biden Solicită Revizuirea Securității Naționale După Tentativa de Asasinat asupra lui Donald Trump

Președintele SUA Joe Biden Solicită Revizuirea Securității Naționale După Tentativa de Asasinat asupra lui Donald Trump

Preşedintele Joe Biden a cerut o evaluare a măsurilor de securitate națională în urma tentativei de asasinare a fostului președinte Donald Trump. Într-un briefing la Casa Albă, Biden a anunțat că a ordonat o revizuire independentă a regulilor de securitate care au fost aplicate la mitingul unde a avut loc incidentul. Concluziile acestei revizuiri vor fi făcute publice, a asigurat președintele.

Biden a menționat că a discutat cu Trump și i-a transmis acestuia și familiei victimei ucise în atac gândurile și rugăciunile sale. De asemenea, a solicitat Secret Service să revizuiască toate măsurile de securitate înaintea Convenției Naționale Republicane.

Într-o declarație ulterioară, Biden a condamnat violența și a făcut apel la unitate, subliniind că în America nu este loc pentru astfel de acte. Ancheta este în curs de desfășurare, FBI și alte agenții fiind implicate în investigații.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;