Premierul Marcel Ciolacu Deschis la Posibilitatea unei Remanieri Guvernamentale

Premierul Marcel Ciolacu Deschis la Posibilitatea unei Remanieri Guvernamentale

Premierul României, Marcel Ciolacu, a exprimat duminică, în cadrul unei emisiuni la Antena 3, deschiderea sa față de o posibilă remaniere guvernamentală, subliniind că aceasta va fi luată în considerare dacă situația o va impune. Premierul a menționat că urmează o perioadă de analiză concentrată asupra Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR) și a obiectivelor stabilite, precizând că discuții în cadrul coaliției guvernamentale vor avea loc după data de 10 iunie.

În contextul colaborării dintre Partidul Social Democrat (PSD) și Partidul Național Liberal (PNL) în cadrul Guvernului, Ciolacu a remarcat că s-a ajuns la o stare de normalitate, subliniind importanța unității și responsabilității față de cetățenii români, indiferent de afilierea politică a miniștrilor. Acesta a subliniat că toți membrii Guvernului, indiferent de culoarea politică, au un mandat și o responsabilitate față de poporul român.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;