Poșta Română asigură distribuția pensiilor în ciuda grevei anunțate pentru 1 Aprilie

Poșta Română asigură distribuția pensiilor în ciuda grevei anunțate pentru 1 Aprilie

În contextul anunțului privind greva generală a unei părți a angajaților Poștei Române începând cu 1 Aprilie, compania națională transmite un mesaj de liniștire către pensionarii care își primesc drepturile sociale prin intermediul său. Conducerea Poștei Române a declarat că toate pensiile vor fi distribuite la timp, până la data de 15 aprilie, conform angajamentelor luate.

Cu toate că negocierile cu Sindicatul Lucrătorilor Poștali din România (SLPR) nu au avut rezultatul dorit, și în ciuda refuzului acestora de a apela la mediere, compania își exprimă încrederea că majoritatea angajaților, peste 80%, vor continua să își îndeplinească atribuțiile cu profesionalism.

Valentin Ștefan, directorul general al Poștei Române, a subliniat că „informațiile cu privire la afectarea populației sunt false și sunt transmise cu rea-credință”. Totodată, compania a îndemnat reprezentanții SLPR să ia decizii care să reflecte interesele angajaților și să contribuie la depășirea conflictului colectiv de muncă.

Poșta Română insistă că a luat toate măsurile necesare pentru a asigura stabilitatea și funcționalitatea serviciilor sale, precum și pentru a preveni orice întârziere în distribuirea trimiterilor și drepturilor sociale, garantând astfel că nu va exista nicio persoană care să nu își primească drepturile în termen.

În acest moment, atenția este îndreptată spre asigurarea continuității serviciilor oferite de Poșta Română, în special în ceea ce privește distribuirea pensiilor, un serviciu esențial pentru milioane de pensionari români.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;