Cristian Popescu Piedone Răspunde Acuzațiilor de Nepotism: "Nu Este Imoralitate"

Cristian Popescu Piedone Răspunde Acuzațiilor de Nepotism: "Nu Este Imoralitate"

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a fost recent în centrul unor controverse legate de angajarea nepoților săi în cadrul primăriei. În apărarea sa, Piedone a declarat că nu există nicio problemă de incompatibilitate sau imoralitate, deoarece nepoții nu sunt rude de gradul întâi și că are acordul scris al Agenției Naționale de Integritate pentru orice numire.

Într-o serie de declarații făcute la Digi24, Piedone a subliniat că preferă să se înconjoare de tineri capabili, care să preia ștafeta, mai degrabă decât să lucreze cu "trădătorii". "Nu este nici imoralitate, cu cine ați vrea să lucrez, cu toți trădătorii? Voi sta lângă mine cu cei în care am încredere", a afirmat primarul.

Piedone a criticat starea actuală a "pepinierelor de partid" din România, susținând că acestea nu mai există de mult timp și că liderii politici nu au pregătit pe cine să lase în urma lor. El a promis că va schimba acest model și că va promova tinerii, atât la nivelul Sectorului 5, cât și la Primăria Capitalei, dacă va fi ales.

Controversele legate de angajarea rudelor în instituțiile publice nu sunt noi pentru Piedone. În trecut, ANI l-a acuzat că și-a angajat ginerele într-o instituție subordonată primăriei, iar presa a relatat despre cum s-a înconjurat de rude și relații în posturile-cheie.

În ciuda acestor acuzații, sondajele arată că Piedone rămâne un candidat favorit în cursa pentru Primăria Capitalei, cu un procent semnificativ de susținere din partea electoratului.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;