Poșta Română asigură pensionarii de distribuirea la timp a pensiilor în ciuda grevei anunțate pentru 1 aprilie

Poșta Română asigură pensionarii de distribuirea la timp a pensiilor în ciuda grevei anunțate pentru 1 aprilie

În contextul anunțului recent al Sindicatului Lucrătorilor Poştali din România (SLPR) privind declanșarea unei greve generale la data de 1 aprilie, tensiunile cresc în rândul celor care depind de serviciile Poștei Române, în special pensionarii. Compania Naţională „Poşta Română” a răspuns prompt preocupărilor, asigurând publicul că livrarea drepturilor sociale, inclusiv pensiile, nu va fi întârziată.

Într-un comunicat de presă, Poșta Română a descris conflictul de muncă drept "artificial", menționând că au fost făcute toate demersurile pentru mediere și rezolvarea nemulțumirilor exprimate de SLPR. Cu toate acestea, sindicatul a refuzat medierea și a optat pentru greva generală. Compania a subliniat că o majoritate covârșitoare de peste 80% dintre angajați își vor continua activitatea cu profesionalism, asigurând astfel că serviciile vor rămâne stabile și funcționale.

În ciuda acestui conflict, Poșta Română se angajează să respecte toate prevederile contractuale și legale, punând accent pe distribuirea la timp a trimiterilor și drepturilor sociale. În special, peste două milioane de pensionari care primesc pensiile prin intermediul companiei sunt asigurați că drepturile lor vor fi livrate fără întârziere, până pe data de 15 aprilie, conform angajamentului companiei.

Această asigurare vine ca o veste bună pentru pensionari, care depind de aceste servicii pentru a-și primi drepturile sociale. Poșta Română reiterează angajamentul său față de clienți și parteneri, precum și soliditatea politicilor sale de management, chiar și în fața provocărilor actuale.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;