Peste 900 de Blocuri din București se Confruntă cu Lipsa Apei Calde

Peste 900 de Blocuri din București se Confruntă cu Lipsa Apei Calde

Locuitorii din București se confruntă cu o situație dificilă, aproape 1000 de blocuri din capitală fiind afectate de lipsa apei calde. Compania Municipală Termoenergetica București S.A. a anunțat că avarii și lucrări de modernizare la rețea sunt principalele cauze ale acestei probleme care a afectat sectoarele 1, 2, 3, 4, 5 și 6.

Cele mai afectate sunt blocurile din Sectorul 2, cu 341 de imobile fără apă caldă, urmate de Sectorul 3 cu 246 de blocuri și Sectorul 5 cu 194 de blocuri. În ciuda eforturilor, Termoenergetica a precizat că termenul estimat pentru reluarea furnizării apei calde este 19 aprilie, iar echipele lucrează non-stop pentru a rezolva situația cât mai curând posibil.

În acest context, Adrian Teodorescu, directorul general al Termoenergetica, a subliniat că, deși sistemul de termoficare actual este învechit, acesta rămâne cel mai eficient. Totodată, a fost adus în discuție și subiectul centralelor de apartament, care, conform politicii Uniunii Europene, ar putea fi interzise în viitorul apropiat.

Pentru a veni în sprijinul locuitorilor afectați, Termoenergetica încurajează apelarea la dispeceratele de sector sau la operatorii call-center pentru orice problemă legată de furnizarea agentului termic.

Pentru mai multe informații și actualizări, cetățenii sunt îndemnați să urmărească anunțurile oficiale și să contacteze Termoenergetica prin numerele de telefon TELVERDE – 0800 820 002 și 031 9442.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;