Persecuție în Arad: Șoferiță în stare de ebrietate și sub influența drogurilor provoacă accident în urmărirea poliției

Persecuție în Arad: Șoferiță în stare de ebrietate și sub influența drogurilor provoacă accident în urmărirea poliției

O urmărire ca în filme s-a petrecut pe străzile din Arad, unde o șoferiță în vârstă de 28 de ani, aflată sub influența alcoolului și a drogurilor, a provocat un accident rutier după ce a ignorat semnalele poliției și a încercat să scape de urmărirea acestora.

Evenimentul a avut loc marți dimineață, când patrula de poliție a observat un vehicul care se deplasa în mod neregulamentar prin centrul orașului. Conducătoarea auto, în loc să se conformeze semnalelor ofițerilor de poliție, a accelerat, declanșând o persecuție pe străzile municipiului.

După o urmărire de câțiva kilometri, mașina a ajuns într-un sens giratoriu unde șoferița a pierdut controlul autovehiculului, rezultând în răsturnarea acestuia. Din fericire, incidentul nu s-a soldat cu victime, ci doar cu pagube materiale.

Testele efectuate de polițiști la fața locului au relevat o concentrație de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat și prezența substanțelor psihoactive în organismul femeii. Aceasta a fost transportată la spital pentru recoltarea de probe biologice, care vor stabili cu exactitate nivelul alcoolemiei și tipul substanțelor consumate.

Pe lângă dosarul penal deschis pentru infracțiuni la regimul circulației rutiere, șoferița a fost sancționată cu o amendă în valoare de 2.640 de lei, pentru multiple abateri precum circulația pe contrasens, nerespectarea semnificației semaforului și a dispozițiilor polițistului rutier, depășirea liniei continue, conducere agresivă și nepurtarea centurii de siguranță.

Incidentul a stârnit reacții în rândul comunității locale și reprezintă un avertisment serios asupra pericolelor conducerii sub influența substanțelor interzise.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;