Operațiune de căutare în Buzău pentru un pacient fugit din Spitalul de Neuropsihiatrie Săpoca

Operațiune de căutare în Buzău pentru un pacient fugit din Spitalul de Neuropsihiatrie Săpoca

Autoritățile din Buzău sunt în alertă după ce un pacient al Spitalului de Neuropsihiatrie Săpoca, secţia Ojasca, a fugit din unitatea medicală în noaptea de joi. Sorin Mocanu, în vârstă de 36 de ani, originar din comuna Tâmboeşti, judeţul Vrancea, este acum căutat de polițiști la nivel național.

În urma incidentului, poliţia a demarat o operațiune amplă de căutare, instituind filtre în tot județul și mobilizând echipaje din dispozitivul de ordine publică, poliţişti de investigaţii criminale, luptători de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale și jandarmi pentru a-l găsi pe pacientul evadat.

Sorin Mocanu are următoarele semnalmente: înălţime de 1,75 metri, constituţie atletică, păr tuns scurt, ochi albaştri, și o postură ușor aplecată în timpul mersului. La momentul plecării, era îmbrăcat cu pijamale, ceea ce îl face ușor de recunoscut.

Cetățenii sunt îndemnați să contribuie la căutare prin raportarea oricăror informații care ar putea duce la localizarea lui Mocanu, apelând numărul unic de urgență 112 sau contactând cea mai apropiată unitate de poliție.

Poliția și autoritățile locale subliniază importanța vigilentței și cooperării comunității în astfel de situații, pentru a asigura o rezolvare rapidă și în siguranță a cazului.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;