Medicul de la Institutul Oncologic București suspectat de ucidere din culpă plasat în arest la domiciliu

Medicul de la Institutul Oncologic București suspectat de ucidere din culpă plasat în arest la domiciliu

Un medic chirurg de la Institutul Oncologic din București a fost plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile, fiind suspectat de ucidere din culpă. Anunțul a fost făcut de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, după ce medicul de 69 de ani a fost prezentat magistraților. Acesta este acuzat că a uitat o compresă în corpul unei paciente în timpul unei intervenții chirurgicale efectuate pe data de 5 decembrie 2022, incident care a dus la decesul femeii de 73 de ani din Dragomirești, în urma unei septicemii.

Conform anchetei, polițiștii au efectuat percheziții atât la locul de muncă al medicului, cât și la locuința acestuia din orașul Voluntari, descoperind documente și un telefon mobil necesare administrării probatoriului. Cercetările în acest caz continuă sub coordonarea procurorului de caz, cu scopul de a clarifica circumstanțele exacte care au condus la tragedie.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;