Marcel Ciolacu îl Laudă pe Sorin Grindeanu ca fiind Cel Mai Bun Ministru al Transporturilor Post-Revoluție

Marcel Ciolacu îl Laudă pe Sorin Grindeanu ca fiind Cel Mai Bun Ministru al Transporturilor Post-Revoluție

În cadrul unei vizite de lucru în județul Timiș, Premierul României, Marcel Ciolacu, a făcut declarații remarcabile cu privire la performanțele echipei sale guvernamentale. Alături de liderul PNL, Nicolae Ciucă, și de ministrul transporturilor, Sorin Grindeanu, Ciolacu și-a exprimat satisfacția față de colaborarea dintre PNL și PSD, subliniind lipsa "certurilor sterile" și prezentând o echipă guvernamentală "sudată".

Un punct important al discursului său a fost aprecierea adusă lui Sorin Grindeanu, pe care l-a numit "cel mai bun ministru al transporturilor post-Revoluție". Această apreciere a fost făcută cu o oarecare precauție, având în vedere prezența lui Lucian Bode, fost ministru al transporturilor, la același eveniment.

Ciolacu a evidențiat eforturile guvernului de a stabiliza prețurile și de a combate inflația în contextul economic actual, marcat de războiul din Ucraina și de provocările economice la nivel global. Totodată, a făcut referire la creșterea economică a României, care se clasează pe locul doi în Europa.

Declarațiile premierului Marcel Ciolacu reflectă încrederea în actuala coaliție guvernamentală și în capacitatea acesteia de a face față provocărilor economice și sociale. Menționarea lui Sorin Grindeanu ca un exemplu de succes în administrația publică contribuie la consolidarea imaginii pozitive a guvernului în domeniul transporturilor și infrastructurii.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;