Marcel Ciolacu ironizează sondajul prezidențial favorabil lui Mircea Geoană

Marcel Ciolacu ironizează sondajul prezidențial favorabil lui Mircea Geoană

Premierul României, Marcel Ciolacu, a oferit o declarație ironică la adresa unui sondaj de opinie recent care îl plasează pe Mircea Geoană în fruntea preferințelor electorale pentru funcția de președinte. În cadrul unei întâlniri la Baia Mare, liderul PSD a sugerat că, pe baza rezultatelor sondajului, organizarea alegerilor nu ar mai fi necesară. "Părerea mea că, dacă aşa arată, să nu mai facem alegeri, nu mai are rost. Facem un sondaj, vedem cine iese pe primul loc şi am terminat", a spus Ciolacu.

Sondajul realizat de INSCOP la comanda News.ro indică faptul că Mircea Geoană ar obține 23,7% din voturi în primul tur al alegerilor prezidențiale, urmat de Marcel Ciolacu cu 18,2%, George Simion (AUR) cu 13,5%, Diana Şoşoacă (SOS România) cu 12,5% și Nicolae Ciucă cu 11,5%. Într-un eventual tur doi, Geoană ar ieși câștigător în fața oricărui contracandidat, în timp ce Ciolacu ar obține victoria într-o confruntare directă cu Ciucă sau Simion. De asemenea, sondajul arată că 66,9% dintre respondenți intenționează să participe la vot.

Marcel Ciolacu nu a comentat posibilitatea ca Mircea Geoană să se alăture PSD-ului în urma acestor rezultate sondajistice.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;