Vasile Dîncu subliniază necesitatea reconstruirii dezvoltării României de către premierul Marcel Ciolacu

Vasile Dîncu subliniază necesitatea reconstruirii dezvoltării României de către premierul Marcel Ciolacu

Vasile Dîncu, Președintele Consiliului Național Politic al PSD, a evidențiat în cadrul unei conferințe a organizației PSD Maramureș rolul crucial pe care îl are actualul premier Marcel Ciolacu în repararea greșelilor administrațiilor precedente. Afirmând că PSD a avut întotdeauna în centrul preocupărilor sale dezvoltarea României, Dîncu a accentuat că partidul a construit modele de dezvoltare atunci când a fost la putere, modele care din păcate s-au pierdut odată cu schimbarea guvernării.

Conform declarațiilor lui Dîncu, înregistrate de News.ro, patru premieri anteriori au lăsat în urmă o serie de probleme care acum trebuie rezolvate. "Ceea ce trebuie să facă acum Marcel Ciolacu este să refacă ceea ce au stricat vreo patru premieri înaintea lui", a subliniat Dîncu, adăugând că politicile anterioare s-au concentrat mai mult pe achiziții costisitoare, precum măști și vaccinuri, în loc să se investească în dezvoltarea sustenabilă a țării.

Dîncu a punctat și necesitatea unei "politici a ideilor" pentru a construi un nou model de dezvoltare pentru România, model ce ar trebui să fie rezistent la crize și să promoveze creșterea economică pe termen lung. Aceste declarații vin într-un moment în care PSD, ca parte a coaliției de guvernare, își asumă responsabilitatea de a contribui la progresul național printr-o abordare pragmatică și orientată către inovație.

În încheiere, Dîncu a reiterat că succesul guvernării actuale va depinde de capacitatea de a implementa o politică bazată pe idei solide și pe o viziune clară pentru viitorul României.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;