Lucrări la Magistrala 6 de Metrou: Restricții de Trafic în Pasajul Piața Presei Libere

Lucrări la Magistrala 6 de Metrou: Restricții de Trafic în Pasajul Piața Presei Libere

Bucureștenii care tranzitează zona Piața Presei Libere trebuie să fie atenți la restricțiile de trafic anunțate pentru următoarele nopți. Accesul în Pasajul Piața Presei Libere va fi restricționat în intervalul 23-25 aprilie 2024, între orele 23:00 și 06:00, pentru a facilita lucrările la viitoarea stație Montreal de pe Magistrala 6 de metrou, secțiunea sud. Această magistrală va conecta centrul orașului București cu Aeroportul Internațional Henri Coandă din Otopeni, îmbunătățind astfel infrastructura de transport public și accesibilitatea la aeroport.

Lucrările de montare a reperelor topo sunt parte a proiectului major "Legătura rețelei de metrou cu Aeroportul Internațional Henri Coandă – Otopeni (Magistrala 6. 1 Mai-Otopeni)", și sunt executate cu avizul Brigăzii Rutiere și al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

Pentru a minimiza impactul asupra traficului, lucrările sunt programate pe timp de noapte, iar traficul pe carosabilul din afara pasajului nu va fi restricționat sau deviat. Semnalizarea necesară va fi instalată conform cerințelor legale, iar la finalizarea lucrărilor, traficul va fi reluat în condiții normale.

Proiectul Magistrala 6 este de interes național și face parte din rețeaua de transport trans european (TEN-T), fiind esențial pentru mobilitatea urbană și pentru conectarea capitalei cu principala poartă aeriană a țării.

Recomandăm participanților la trafic să urmărească semnalizările și să planifice rute alternative în perioadele menționate. Mulțumim pentru înțelegere și cooperare în timpul acestor lucrări necesare pentru dezvoltarea infrastructurii de transport din București.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;