Incidente separate pe infrastructura României: muncitori răniți și vehicule incendiate

Incidente separate pe infrastructura României: muncitori răniți și vehicule incendiate

Două incidente nefericite au avut loc pe infrastructura din România, provocând rănirea unor persoane și perturbarea traficului. În primul caz, doi muncitori care efectuau lucrări de renovare la Gara de Nord din Timișoara au fost loviți de un tren, fiind transportați de urgență la spital pentru îngrijiri medicale. Incidentul s-a produs din cauza unei scări cu nacelă care depășea limita liniei ferate. Autoritățile au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și nerespectarea normelor de securitate în muncă.

În altă ordine de idei, pe autostrada A2, în apropiere de Cernavodă, un TIR încărcat cu cereale a fost cuprins de flăcări în timpul mersului. Șoferul autotrenului a reușit să se autoevacueze, neavând de suferit răni. Incendiul a fost stins, dar a cauzat restricții pe banda de urgență și pe prima bandă a autostrăzii, afectând circulația rutieră.

Un al treilea incident a avut loc pe Centura Capitalei, unde o mașină a luat foc într-o benzinărie, generând un pericol iminent de explozie. Șoferul vehiculului a fost surprins alimentând în momentul izbucnirii incendiului. Pompierii au intervenit prompt pentru a stinge focul, iar traficul în zonă a fost temporar oprit.

Aceste evenimente subliniază riscurile asociate lucrărilor de infrastructură și importanța respectării măsurilor de securitate pentru a preveni astfel de incidente.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;