Ion Țiriac Investește în Viitorul Sportului Românesc cu un Nou Complex Gigant: „Țiriac City”

Ion Țiriac Investește în Viitorul Sportului Românesc cu un Nou Complex Gigant: „Țiriac City”

Ion Țiriac, fostul campion de tenis și om de afaceri de succes, a făcut publice planurile sale ambițioase pentru un nou proiect sportiv de anvergură în România, denumit „Țiriac City”. La vârsta de 84 de ani, Țiriac a surprins pe toată lumea cu o apariție de neuitat la patinoarul din Otopeni, încălțat în cizme elegante de crocodil, semn că stilul său unic rămâne neschimbat.

Proiectul „Țiriac City” promite să fie un centru sportiv de top, care va include o academie de tenis, o sală de sport multifuncțională, un stadion de tenis cu o capacitate de 5000 de locuri, pregătit pentru turnee ATP, un bazin de înot și o sală dedicată gimnasticii. Această inițiativă reprezintă nu doar o investiție în infrastructura sportivă a României, ci și un angajament față de dezvoltarea viitoarelor talente în domeniul sportului.

Țiriac a subliniat importanța selecției și formării atleților de performanță, menționând că, în cadrul academiei, dintr-un număr inițial de 300 de copii, doar cei mai dedicați și talentați vor continua să se antreneze și să concureze. Această metodă de selecție riguroasă este similară cu sistemul pe care Țiriac însuși l-a experimentat în trecut.

Mai mult decât atât, Țiriac a anunțat că lucrările la complex sunt deja într-un stadiu avansat și că un turneu de ATP este planificat să revină în București. De asemenea, el a menționat că guvernul român a fost receptiv la proiect, subliniind necesitatea colaborării pentru realizarea infrastructurii necesare.

Cu toate că detaliile financiare ale proiectului nu au fost dezvăluite, Țiriac a sugerat că suma investită este impresionantă, menționând că "știu cât costă, dar nu întrebați pentru că o să cădeți jos".

„Țiriac City” se anunță a fi un punct de reper pentru sportul românesc și un catalizator pentru dezvoltarea viitoare a atleților de top. Ion Țiriac continuă astfel să lase o amprentă semnificativă în lumea sportului, investind în pasiunea sa pentru tenis și pentru promovarea valorilor sportive în România.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;